Levonó készítés az élmezőnyben: páratartalom szabályozás mellett

2014-12-16 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 2721 | címkék: ipari párásítás, páratartalom szabályozás, párásítás, páratartalom

 

A nyomdaipar számára nagyon fontos a felhasznált alapanyagok minősége, valamint a berendezés amivel a nyomatot készítik.

Sok fizikai paraméternek kell megfelelnie annak aki szeretné hogy a legtökéletesebb terméket tudja előállítani. Lehet hiper-szuper géped, ha a felhasznált segédanyagok minősége nem megfelelő. Ha a géped is szuper, a kellékanyagok is a legfelső kategóriába esnek, de mégsem vagy teljesen elégedett az eredménnyel akkor meg kell vizsgálni a tárolás és előállítás helyének környezeti paramétereit. Hőmérséklet és páratartalom a két legjelentősebb jellemző ami befolyásolja az elkészült nyomat minőségét.

A Pack-technik Kft a beruházás elindítása előtt alaposan körbejárta az adott problémákat és így született meg az a döntés, hogy a termelő helyiség párásítását is el kell végezni. A feladatra egy gyorsan megoldható vonalsor telepítésű nagynyomású párásító rendszert választottak mely a téli fűtési szezonban és a nyári klimatizált időszakban is a szükséges páratartalmat tudja tartani.

A rövid tervezési és kivitelezési időszak után „már csak” a nyomdaipari berendezést kell helyesen működtetni a kiváló eredmény érdekében.

 

 

Amennyiben az Ön cégénél is igény merül fel egy jól működő párásító rendszerre, keresse kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén.

 

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Generál Nyomda párásítása Szegeden

A Dél-Alföld legnagyobb nyomdájának párásítására és páratartalom szabályozására 2011 tavaszán került sor. 

A papíripari párásítás előnyei

A papírgyártás a nyomdaipar egyik kiszolgáló iparága, ezért a késztermék minősége, jelen esetben a megfelelő víztartalma kiemelt fontossággal bír.

Mivel Magyarországon az év nagy részében a levegő relatív páratartalma alacsony, a hosszan tárolt papír sokat ...

Az ipari párásítás nyomdai felhasználása

A nyomdai késztermék minőségét nagyban befolyásolja a felhasznált papír nedvességtartalma. Hazánk klimatikus viszonyai nem teszik lehetővé a papír minőségi feldolgozásához szükséges elegendő légnedvesség folyamatos fenntartását mesterséges páratartalom ...

A páratartalom-szabályozás előnyös hatásai

A természetes anyagokkal dolgozó ipari szektorokban - a papírgyártásban, a textiliparban, nyomdaiparban, faiparban, a bútorgyártásban - és különböző ipari felületkezelési eljárásoknál nagyban befolyásolja a késztermék minőségét a felhasznált nyersanyagok és a környezet nedvességtartalma. Megfelelő páratartalom ...

Samsung Electronics Zrt. - raktár párásítás, páratartalom szabályzás

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Samsung Magyarország felkért minket egyik üzemük páratartalom szabályzására. A raktárhelyiségben nagyon fontos, hogy a páratartalom ne legyen túl alacsony. A kívánt értéket ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnok párásítás (11), csarnokpárásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), porlefogás (8), páratartalom (8), pormegkötés (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), nyomda párásítás (5), páratartalom szabályzás (5), ipari hűtés (5), iparipára (4), porlekötés (4), faipari párásítás (4), páratartalom mérő (4), istálló hűtés (3), páraszabályzás (3), por megkötés (3), nyomdaipari párásítás (3), csarnok hűtés (3), nyomda (3), szálló por megkötés (2), relatív páratartalom (2), szálló por megkötése (2)