Nyomdatechnika felső fokon csarnok párásítással

2014-12-16 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 2717 | címkék: páratartalom szabályozás, páramérés, csarnok párásítás, páratartalom, iparipára

Speciális inkjet nyomdatechnológiánál nagyon fontos a felhasznált papír minősége. A csarnokban lévő páratartalom jelentősen befolyásolja a papíron a festék elterülését és a nyomat minőségét.

 

A pontos és gyors vágásokhoz is igen lényeges a papír nedvesség tartalma. A csarnok száraz levegője rontott a helyzeten, de megoldást nyújtott az iCool párásító rendszere melyet a Tecnocooling Kft emberei gyorsan, pontosan üzemeltek be. Ezzel megkímélve a nyomdát a selejt mennyiségének növekedésétől. A speciális nyomdaipari berendezésünk hatékonysága a párásítás óta folyamatosan magas szinten van.

A vezérlő rendszernek köszönhetően a páratartalom pontosan beállítható és szabályozható. A ventillátorok által megforgatott levegő a teljes csarnokban megfelelő klímát eredményez.

Amennyiben ön is egy jó rendszerrel szeretné biztosítani csarnokában a páratartalmat keresse fel kollégáinkat.

 

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Ami jó az jó: Csarnokpárásítás Ipolytölgyesen

 

Ipolytölgyesen megvalósított páratartalom szabályozásunkat átadás után azonnal bővíteni kellett.

Hideg helyek párásítása

Hideg helyen párásítani igen problémás feladat. A harmatpont közelében a pára levegőbe juttatása komoly kihívást okoz. A kis mennyiségű vizet nagyon gyorsan kell eloszlatni a levegőbe.

Ennek a ...

Új szivattyú család a kínálatunkban

 A 2015-ös év sem kezdődhet fejlesztés és újdonság nélkül. Megjelent az ipar számára a már régóta várt tartósságát és felépítését tekintve az optimális példány.

A tartós igénybevétel nem ...

Ragasztástechnika csúcsminőségben: páratartalom szabályozással

 

Magyarország északi határához közel egy szegényes falu szélén épült fel a Mono Ipolyfabrik Kft csarnoka. Itt gyártják a nagy autókonszernek prémium kategóriás autóihoz a dekorációs elemeket és belső burkolati eszközöket.

A páratartalom-szabályozás előnyös hatásai

A természetes anyagokkal dolgozó ipari szektorokban - a papírgyártásban, a textiliparban, nyomdaiparban, faiparban, a bútorgyártásban - és különböző ipari felületkezelési eljárásoknál nagyban befolyásolja a késztermék minőségét a felhasznált nyersanyagok és a környezet nedvességtartalma. Megfelelő páratartalom ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnok párásítás (11), csarnokpárásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), porlefogás (8), páratartalom (8), pormegkötés (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), nyomda párásítás (5), páratartalom szabályzás (5), ipari hűtés (5), iparipára (4), porlekötés (4), faipari párásítás (4), páratartalom mérő (4), istálló hűtés (3), páraszabályzás (3), por megkötés (3), nyomdaipari párásítás (3), csarnok hűtés (3), nyomda (3), szálló por megkötés (2), relatív páratartalom (2), szálló por megkötése (2)