Séd Nyomda géptermének párásítása nagynyomású párásítóval

2015-09-29 | szerző: ipariparasitas | megtekintés: 1940 | címkék: párásítás, nyomda párásítás, páratartalom szabályzás, párásító, páratartalom növelés

 Páraszabályzás a Séd Nyomda gépészeti termében

Az iparágban szokásos 55-60%-os relatív párartalom elérése volt az elvárás, a lehető leggazdaságosabb módon. A csarnok belmagassága megfelelő volt, hogy a közvetlen vízbeporlasztásos, nagnyomású rendszert tervezzük meg, és alakítsuk ki. Ennek a rendszernek a legkisebb a beruházási, és a fenntartási költsége egyaránt.

A pára ideális terítéséről a kizárólag az iCool által forgalmazott, egyedi tervezésű Eurojet mennyezeti ventilátor gondoskodik. A szivattyú vezérlését saját programozású, a Séd Nyomda igényeinek megfeleően testre szabott PLC vezérlés látja el.

A dolgozók egészségét UV csírátlanító berendezéssel óvjuk, de a pangó víz kialakulását kellő számú leersztő is gátolja.
Ez utóbbinak nagy jelentősége van a legionella elleni védelemben.

A vízben levő szennyeződéseket mechanikai szűrővel csökkentjük minimálisra (1 micron tisztaságig), és az oldott sók 80%-át is megszűrjük a hosszabb élettartam érdekében.

A rendszer kiépítése mindössze 2 napot vett igénybe. A beüzemelés óta a megfelelő pártartalom elérése legrosszabb esetben is 1 órát vesz igénybe (hosszabb leállás után)

Külön köszönet a Heidelberg Magyarországnak, akik ajánlásukkal segítették (ismét) a munkánkat a korábbi közös sikerek szellemében.

Séd Nyomda géptermének párásítása nagynyomású párásítóval

horizontal separator

Kapcsolódó cikkek

Keskeny Nyomda páratartalom szabályozás, vízlágyítás

Hosszas előkészületek után 2011 ben telepítettük a teljesen automatizált párásító rendszert a Keskeny Nyomdába.  A Keskeny Nyomda Magyarország egyik vezető ...

Palatia Nyomda Győri csarnok párásítás

A nyomdaiparban különösen fontos a megfelelő, állandó páratartalom a nyomdai végtermékek kiváló minőségének megtartása érdekében.

Cewe Nyomda páratartalom szabályozás

Mint a legtöbb nyomdában,úgy  a Cewe Color-nál is elsődleges szempont a legkiválóbb végtermék előállítása. Ehhez nyújt segítséget a magyarországon jól bevált Tecnocooling ipari párásító rendszer, ami egy páratartalom mérő segítségével szabályozza a nyomdacsarnok levegőjének ...

Pharma Print Debreceni nyomda párásítás

A Pharma Print üzletpolitikája mindig is a csúcsminőséget helyezte fókuszba. Hogy az év 365 napján tudják megrendelőik részére garantálni a magas színvonalú szolgáltatást, állandó körülményekre volt szükségük.

Pauker Nyomda pára szabályzás

Pauker Nyomda párásítási faladat

Két külön álló helységben szükséges volt a páratartalom szabályzás, a gépteremben, és a papírtárolóban. A technikai párásításon túl a humánkomfort növeléséhez is ...

Vissza a nyitólapra

 

 

Horizontal separator

Keresés

Keresés a cikkek szövegében

 

Horizontal separator

Legutóbbi cikkek

Porvédelem hulladékkezelésnél

Kapitális Nyomda párástás

Pályázható fejlesztés: állattartó telepek hűtése párásítással

Több mint 100.000 m2 párásított nyomdai alapterület

Porlekötés Nádor utcai bontás során

Horizontal separator

Legnépszerűbb cikkek

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

Üvegházak, fóliasátrak és termesztő telepek klimatizálása

A párásító rendszerek fontos szerepet játszanak a növénytermesztés ...

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Az adiabatikus illetve evaporatív léghűtés előnyei

Napjainkban a nyári hőség enyhítésére Magyarországon ...

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek eltarthatóságának növelése páratartalom-szabályozással

Az élelmiszerek tárolásakor legfontosabb szempont a frissesség megőrzése, ...

Horizontal separator

Címkék

ipari párásítás (35), párásítás (23), páratartalom-szabályozás (16), csarnokhűtés (14), páratartalom szabályozás (13), csarnok párásítás (11), csarnokpárásítás (11), adiabatikus hűtés (11), párahűtés (10), porlefogás (8), páratartalom (8), pormegkötés (8), nyomdai párásítás (7), légnedvesítés (7), istállóhűtés (6), nyomda párásítás (5), páratartalom szabályzás (5), ipari hűtés (5), iparipára (4), porlekötés (4), faipari párásítás (4), páratartalom mérő (4), istálló hűtés (3), páraszabályzás (3), por megkötés (3), nyomdaipari párásítás (3), csarnok hűtés (3), nyomda (3), szálló por megkötés (2), relatív páratartalom (2), szálló por megkötése (2)