Az újonnan épített Hegyvidék Bevásárló központban megnyílt CBA Príma áruház a haláru frissen tartása érdekében automatizált párásító berendezés beszerzésére írt ki pályázatot. A lehetséges kivitelezők közül végül a Tecncocoolingra esett a választás, elsősorban a korábbi referenciáknak, a rugalmasságnak, és az érezhető szakértelemnek köszönhetően.

A párásítás hatása a halpult esetében kifejezetten látványos. A halak azon része, amelyik nem érintkezik a jéggel, rendszerint „kiszárad”, veszít fényességéből. Ha az elveszített nedvességet folyamatosan pótoljuk, ezt a negatív hatást elkerülhetjük. Párásítás nélkül a kiszáradás már 2-3 óra múlva látható, a megfelelő pótlással viszont 8-10 óra elteltével is ugyanolyan friss marad az áru, mint a kirakodás pillanatában.  A megfelelő hatás érdekében az időzítés kulcsfontosságú volt. Ugyanis, ha túl sokáig megy a rendszer, akkor a vizesedés elkerülhetetlen. Márpedig a halat nem szabad áztatni, hanem csak épp annyi nedvességet kell pótolni, amennyit elveszít. Ezért olyan szivattyút használtunk, ami a gyakori ki-be kapcsolás jelentette terhelésre lett optimalizálva.

A Hegyvidéki CBA Príma áruház Magyarországon az elsők között alkalmazta a nagynyomású párásító rendszert halpult esetében. A teszt várakozáson felüli eredményt hozott, így a vállalat további beruházásokat tervez ezen a területen. A jó példa felkeltette más áruházak érdeklődését is, valószínű, hogy az ilyen típusú frissen tartás hamarosan mindennapos látvány lesz a halpultok fölött.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.