Mint a legtöbb nyomdában,úgy  a Cewe Color-nál is elsődleges szempont a legkiválóbb végtermék előállítása. Ehhez nyújt segítséget a magyarországon jól bevált Tecnocooling ipari párásító rendszer, ami egy páratartalom mérő segítségével szabályozza a nyomdacsarnok levegőjének páratartalmát.

A páratartalom növelését mikron nagyságú vízcseppek légtérbe permetezésével érjük el. A rendszer nagy nyomással (70bar) működik, amit külön erre a célra fejlesztett, olasz gyártmányú szivattyú biztosít. A relatív páratartalom mérésével így a kisebb hőmérsékleti ingadozásokhoz tudjuk igazítani az adott hőmérsékleten ideális, fix páratartalmat, 1 %-os pontossággal. Ez megkönnyítette a nyomdai munka tervezését, többé nem kellett tartani az esetlegesen kialakuló, szélsőségeshez közelítő értékek miatti selejtes, vagy rossz minőségű termékek miatt.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.