A kerecsendi Country Design bútorgyár három egymás mellet elhelyezkedő csarnokban állítja elő termékeit. A csarnokokban a különböző munkafázisok jól szervezetten és összehangoltan kapcsolódnak össze. A nyersanyag feldolgozástól egészen a kész termék csomagolásáig fontos az előírt páratartalom biztosítása.

Cégünk a rugalmas hozzállás és a releváns referenciáknak köszönhetően több versenytárssal megmérkőzve nyerte el a megbízatást. Mindhárom csarnokba páratartalom szabályozással ellátott ipari párásító rendszert terveztünk. Az egyes csarnokokban két zónát kellett kialakítanunk, mert fontos volt a páratartalom külön-külön szabályozhatósága. A régióban igen kemény a víz ezért mindhárom rendszerhez vízlágyító berendezést is telepítettünk. Két csarnokba vonalsoros rendszer került, a harmadikba pedig vonalsor és EuroJet mennyezeti ködventilátor vegyesen. A téli hónapokban a fűtési szezon beindulásával a csarnokokban rendkívül alacsony a páratartalom. Ez rossz hatással van a feldolgozásra váró fa alapanyagra és a késztermékre egyaránt. Előfordulhat, hogy a bútorban repedések keletkeznek vagy a festék felvitelnél adódhatnak minőségi problémák. Gondot jelenthet az is, hogy az alacsony páratartalmú csarnokból, mikor kikerül a késztermék egy magasabb páratartalmú közegbe, akkor a bútor elemei elmozdulnak egymástól. Ezek a minőségi problémák kiküszöbölhetőek a Tecnocooling ipari párásító rendszereivel. Emellett a gyártási folyamatokat is hatékonyabbá teszi a megfelelő páratartalom szabályozás.

Büszkék vagyunk arra, hogy a faiparban is számos referenciával rendelkezünk:
– Holz Team Kft. Sopron, fa nyílászáró gyár páratartalom szabályozása
– Bichlmaier-Forst Kft. Paks, faipari párásítás és páratartalom szabályozás
– Jankó Ablak Kft. Szigetvár, faipari páratartalom szabályozás
– Mátraparkett Kft. Gyöngyös, parkettagyár páratartalom szabályozása

Rendszereink óriási előnye, hogy számos területen, ágazatban felhasználható. A most bemutatott faipar mellett a nyomdaipar, élelmiszergyártás, borászat, zöldés- és gyümölcstárolás, bányászat, hulladékfeldolgozás, autóipar, bőrgyártás, textílipar területén is nagy hatásfokkal és költséghatékonyan alkalmazható. Tekintse meg referenciáinkat és keressen elérhetőségeink valamelyikén!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.