A szolnoki bőrgyár üzemében rendkívűl fontos, hogy a  páratartalom ne csökkenjen túl alacsony értékre. A gyártási folyamatra és a végtermékre is kedvezőtlen hatással van az alacsony páratartalom. Első ütemben a gyár területén három különböző munkafázist végző teremben végeztük el a párásítást. Az üzembiztos működés érdekében három különböző rendszert terveztünk. Mindhárom esetében páratartalom szabályzással. A telepítés során a meglévő függesztékek és épület gépészeti elemekre installáltuk a nagynyomású 3/8-os poliamid vízvezetéket. A vonalsoros rendszer kiépítése kb. 4 munkanap alatt történt, a megrendelő rugalmasságának köszönhetően, mert az éjszakai munkálatokat is engedélyezték kollegáinknak. Reményeink szerint a rendszer bővítésére hamarosan sor kerül, a további gyártási fázisok megfelelő páratartalom szabályzásának céljából.

Rendszereink óriási előnye, hogy számos területen, ágazatban felhasználható. Faipar, nyomdaipar, élelmiszergyártás, borászat, zöldés gyümölcs tárolás, bányászat, hulladék feldolgozás, autóipar, bőrgyártás, textílipar területén is nagy hatásfokkal és költséghatékonyan alkalmazható. Tekintse meg referenciáinkat és keressen elérhetőségeinken.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a páratartalom szabályzással ellátott ipari csarnok párásítás területén is számos referenciával rendelkezünk:

 

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.