A Dél-Alföld legnagyobb nyomdájának párásítására és páratartalom szabályozására 2011 tavaszán került sor. Az új technológia többféle típusa közül itt az EuroJet készülékeket alkalmaztuk. Az eszköz 360 fokban teríti a párát, aminek hatékonyságát a belső, nagy teljesítményű ventilátor garantálja. A vízcseppek mikron méretének következtében, a plafonra szerelt eszközből kiáramló vízpára már nem éri el a talajt, sem a derékmagasságban lévő gépeket, mert addigra a víz elpárolog – még itt, zárt térben is. A rendszert teljes automatikával szereltük, így 1% pontossággal lehet a kívánt páratartalmat beállítani (relatív páratartalom, RH).

A rendszer energiaigénye nem több, mint 1,5 kWh, vízfogyasztása 2 l/perc, ami pillanatnyilag a legalacsonyabb érték a forgalomban kapható párásító rendszerek közül. Ha ehhez hozzávesszük az alacsony bekerülési értéket, és a karbantartási igényt, kijelenthetjük, hogy a leggazdaságosabb ipari párásító rendszerről beszélünk. A Generál Nyomdát szívesen használjuk referenciaként is, előzetes egyeztetés után megtekinthető.

A rendszer 2011 óta hibátlanul működik, a nyomdászoknak azóta nincs problémájuk a száraz papírból adódó minőségi problémákkal, és a munkakörnyezet is sokkal megfelelőbb.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.