A Jabil Circuit telefongyártó üzeme az első olyan referenciánk, ahol elektromos finomműszerek gyártásánál használják ipari párásító berendezésünket.
Első hallásra talán szokatlanul hangzik, de az elektrosztatikus töltés miatt van szükség a párásításra, ugyanis minél magasabb a páratartalom, annál kisebb lesz a levegő töltöttsége.
Igen finom beállításra, és megbízható alkatrészekre van szükség ilyen környezetben. A csepegéssel komoly károkat tudnánk okozni a gyártónak, az üzemszünet pedig szóba sem kerülhet.
Végső soron az Eurojet nevű rendszer mellett döntöttünk. Ez egy olyan, egyedi szabadalmon alapuló párásító rendszer, amely a hagyományos szivattyú-cső-fúvóka felépítésnél annyival több, hogy itt a fúvókák egy speciális mennyezeti ventilátorhoz csatlakoznak. A ventilátor vízszintesen teríti a párát, optimális párolgást biztosítva. Igen halk, és alacsony energia igényű rendszerről van szó.
Áramfogyasztása 0,5 kW, vízfelhasználása 8 liter/óra. Ez ebben az esetben egy mindössze 200 nm-es csarnok párásítását végzi, de egy 1000 nm-es csarnok párásítása is 1,1 kw lenne (1 szivattyú ugyanis el tudná látni az egész csarnokot.)