A nyomdaipar számára nagyon fontos a felhasznált alapanyagok minősége, valamint a berendezés amivel a nyomatot készítik.

Sok fizikai paraméternek kell megfelelnie annak aki szeretné hogy a legtökéletesebb terméket tudja előállítani. Lehet hiper-szuper géped, ha a felhasznált segédanyagok minősége nem megfelelő. Ha a géped is szuper, a kellékanyagok is a legfelső kategóriába esnek, de mégsem vagy teljesen elégedett az eredménnyel akkor meg kell vizsgálni a tárolás és előállítás helyének környezeti paramétereit. Hőmérséklet és páratartalom a két legjelentősebb jellemző ami befolyásolja az elkészült nyomat minőségét.

A Pack-technik Kft a beruházás elindítása előtt alaposan körbejárta az adott problémákat és így született meg az a döntés, hogy a termelő helyiség párásítását is el kell végezni. A feladatra egy gyorsan megoldható vonalsor telepítésű nagynyomású párásító rendszert választottak mely a téli fűtési szezonban és a nyári klimatizált időszakban is a szükséges páratartalmat tudja tartani.

A rövid tervezési és kivitelezési időszak után „már csak” a nyomdaipari berendezést kell helyesen működtetni a kiváló eredmény érdekében.

Amennyiben az Ön cégénél is igény merül fel egy jól működő párásító rendszerre, keresse kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén.