A Tecnocooling Kft nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére. Az évek során bebizonyosodott, hogy az erre fordított erőforrások sokszorosan megtérülnek.

Kollégáink 5 szivattyú teljes szét- és összeszerelése során alaposan megismerték azok működését, a különböző típusok sajátosságait, az új fejlesztéseket, az elektromos innovációkat. Egyes feladatok elvégzéséhez speciális eszközöket esztergáltak számunkra, a gyorsabb, és hatékonyabb szerelés érdekében.

A gyárlátogatás során bemutatták a gyár új szabadalmát, amely idén nyáron már tömeggyártásra kerül. Egy új típusú fúvóka csatolóról (ún push in idomról) van szó. Előnye a korábbi típushoz képest, hogy még könnyebben csatlakozik a csőre, és nem „vágja bele” magát, vagyis a cső nem sérülhet akár többszöri szét-és összeszerelés során sem. Hosszabb élettartam, alacsony hibaszázalék, és egyszerű használat jellemzi. Az idom használható poliamid, és rozsdamentes acél csővel is.

Néhány apróbb látványelemmel is bővült a kínálat. Fehér, és rozsdamentes acél borítású gépház, egy új ipari ventilátor (a benti levegő légcseréjét hivatott elősegíteni), és egy ipari pormegkötésre, szabadtéren használható, emelővel ellátott kompakt berendezés, amely többek közt a kőbányák igényeit hivatott kielégíteni.

Szintén új fejlesztés, hogy a páramérő, és a hőmérő szondák egy egységbe lettek beszerelve, egy új típusú vezérlővel. Továbbra is kaphatóak a mérők külön, külön is, a hibrid változat csak egy plusz opció.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.