A Pharma Print üzletpolitikája mindig is a csúcsminőséget helyezte fókuszba. Hogy az év 365 napján tudják megrendelőik részére garantálni a magas színvonalú szolgáltatást, állandó körülményekre volt szükségük. Légnedvesség szempontjából ez 60%os relatív páratartalmat jelent.

Majd minden nyomda részéről van, vagy lenne igény egy jó minőségű párásításra, a Pharma Print esetében azonban, a szigorú minőségbiztosítási okokból kifolyólag, ez már szinte kötelező volt.

Alapos tervezés, és felmérés után a kizárólag a Tecnocooling-nál kapható Eurojet mennyezeti ventilátoros rendszer mellett döntött a vezetés. Ez a ventilátor a mennyezettel párhuzamosan, egyenletesen teríti szét a mikron nagyságú cseppekből álló vízpermetet. A porlasztást egy kifejezetten ipari párásításra tervezett, olasz gyártmányú, 100 bar-os szivattyú, és speciális fúvókák teszik lehetővé.

A telepítéssel 2 ember fél nap alatt végzett,üzemen kívül, minimális kényelmetlenséget sem okozva ezzel a dolgozóknak.

Alacsony zajszint, és energiaigény jellemzi a teljes rendszert. Üzembe állítás után 2 órával beállt a páratartalom a kívánt értékre, és azóta is zökkenőmentesen üzemel.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.