A Kádas Frucht tulajdonosa, Kádas Zsolt 2012.májusában keresett fel minket azzal, hogy készítsünk ajánlatot a Miskolci zöldségespulthoz. Az interneten a zöldségespult firssentartására keresett rá, mikor megtalálta a Tecnocoolingot. Cégünk ekkor már olyan referenceiákkal rendelkezett, mint az Újhegyi, és  a Corvin CBA, ahol hosszú ideje működik már a párásítás, mind a vevők, mind pedig a bolt megelégedettségére.

A Kádas Fruchtnál egyszerűbb rendszert építettünk, mint a CBA-nak, itt ugyanis nem kértek teljes automatizálást, így kimaradt a páratartalommérő, és egy olcsóbb szivattyúval oldottuk meg a párásítást. A párolgás okozta hőelvonás duplán jó a frissárunak. Egyrészt hűvösebben tartja az egyébként nem hűtött  árukat, másrészt pótolja az elvesztett nedvességet. Így kisebb lesz a súlyveszteség, és hosszabb (közel 1,5 szer annyi) ideig eladható az áru.

Így könnyen kiszámolható, hogy egy nagyjából fél milliós beruházás milyen gyorsan térül meg az Ön esetében.  Nem is beszélve a forgalomnövekedésről, ami az elegáns, és nem szokványos megoldás eredménye. Túlzás nélkül állítható, hogy minden vevő érdeklődését felkelti a finom pára a zöldség-gyümölcs körül, a harmatosan friss áruk látványa pedig a szemnek is csemege.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.